Wordt maatjes met de handpop

Ik leer je hoe je met een paar ingrediënten een handpop neer zet die werkt

2019-11-21T16:55:15+01:00

Inhoudelijk Werken met de Handpop

De masterclass 'inhoudelijk werken met een handpop' is een dagvullend programma (op een zaterdag) gericht op het planmatig inzetten van de handpop binnen de pedagogische- en educatieve situatie. Via de handpop kun je elke denkbare inhoud aankaarten. De masterclass is bedoeld voor professionals uit het onderwijs, de kinderopvang en de hulpverlening. Tijdens deze masterclass bied ik je een stramien waarmee je die inhoud kunt gaan vormgeven en aanbieden. Je gaat naar huis met een uitgewerkt plan waarmee je jouw handpop direct handen en voeten kunt geven binnen jouw dagelijkse praktijk.

2019-11-21T17:33:41+01:00

Workshop op locatie

Een workshop op locatie is bedoeld voor scholen, instellingen en intervisiegroepen die met een handpop willen starten, er al mee werken maar zich er nog niet zo comfortabel bij voelen of die al wild enthousiast zijn over het gebruik van de pop en het nu naar een volgend niveau willen tillen. Voor alle situaties kan ik een workshop bieden of er eentje op maat maken, bijvoorbeeld als onderdeel van een studiedag. Een workshop op locatie kan dagdeelvullend zijn en gericht zijn op het aanleren van vaardigheden maar kan ook kortdurende activiteit zijn met een oriënterend en/of demonstrerend karakter.

2019-12-13T11:24:19+01:00

Online cursus live

Een online live cursus is een cursus die uit meerdere lessen bestaat en die plaatsvindt in een virtuele klas. Er is een live beeldverbeelding; deelnemers zien mij en zien elkaar. Iedere deelnemers werkt met zijn of haar eigen pop tegelijkertijd aan dezelfde vaardigheden, kan direct vragen stellen en krijgt tips en aanwijzingen om het spel te verbeteren. Net als een workshop dus. Deze cursus kan vanaf elke plek gevolgd worden, er is alleen een eigen pop, een internetverbinding en een webcam nodig.

2019-12-13T11:20:45+01:00

Een-op-een begeleiding

Persoonlijke begeleiding is voor iedereen die direct wil starten met de handpop, die geen tijd heeft om naar een workshop te komen, die een specifieke vraag heeft, die even vastgelopen is en weer op gang geholpen wil worden, die zelf de tijd en datum wil bepalen, graag 1-op-1 met me wil werken of hiervoor een andere reden heeft. Persoonlijke begeleiding is per maand te boeken en is altijd afgestemd op jouw (leer)vraag en jouw situatie. Jij bepaalt de inhoud.

Ook bij hen ben ik aan de slag gegaan met een handpop

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Ja, zet me maar op de lijst

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.