Coaching

Ik coach en train vrouwen èn mannen die geraakt zijn door de handpop. Door wat zich afspeelt tussen kind en pop en nieuwsgierig zijn naar wat dit kan betekenen voor hun situatie, zichzelf hier verder in willen ontwikkelen en willen groeien als mens, opvoeder en/of professional.

Misschien wil je heel graag meer met een pop gaan doen (of ermee beginnen) maar lukt het je niet om daar een vorm in te vinden die voor jou goed voelt of vol te houden is. Misschien werk je al met een pop en ben je op zoek naar meer diepgang of meer invalshoeken die je zou kunnen gebruiken. Misschien heb je jouw pop geïntegreerd in een programma (of wil je dat gaan doen) en kun je daarin wel een sparringpartner, coach of opleider gebruiken.

Ik ga graag met je aan de slag in een traject waarin jouw (leer)vraag centraal staat. Jij bepaalt. Ik denk met je mee en ondersteun je in jouw (leer)proces, geef je oefeningen, tips en handvatten waarmee je stappen gaat zetten richting het doel wat je voor ogen hebt.

Elk coachingstraject is uniek. Jij bent uniek en jouw vraag is dat vast ook. We beginnen dus met een intake waarin we samen gaan kijken naar wat je graag wilt en nodig hebt. 

Na de intake bepaal je of je met me aan de slag wilt en voor hoe lang. Je kunt kiezen voor een eenmalige coaching/training van minimaal 2 uur, maar ook voor een begeleidingstraject van een maand of langer. Ik maak een plan voor je en als je je daar helemaal in kunt vinden, gaan we samen aan de slag.

En dat kan zowel online als in mijn Kas Blou op dushi Bonaire (waar je jezelf ontwikkelen dus kunt combineren met vakantie vieren op een van de heerlijkste eilanden ter wereld).

Meer weten of zin om te starten?

Stuur me even een berichtje via helen@handpopcoach.nl en leg me je vraag voor, of plan gelijk een intake-gesprek in. Je ziet in de agenda wanneer dit kan.

De intake (30 minuten) is gratis. Daarna is dit het tarief:

Eerste 2 uur €149,-, elk volgend uur €65,-*

*Deze afspraken hoeven niet op dezelfde dag plaats te vinden. Ik werk maximaal 2 uur achter elkaar.

Winkelwagen
Scroll naar top