Niets in zo frustrerend als vol goede moed aan iets beginnen en er dan achter komen dat het anders uitpakt dan je had gehoopt. Je bent enthousiast over de handpop en wilt er graag mee werken, maar je ervaart obstakels die je belemmeren om de pop ook echt te gaan gebruiken of te gaan gebruiken op de manier die je voor ogen hebt.

Geloof me, je bent echt niet de enige. In de 15 jaar dat ik nu als trainer werk, heb ik talloze enthousiaste ouders en professionals gesproken die niet goed voorbereid waren op de impact die een pop kan hebben, de reacties die hij bij kinderen op kan roepen en/of de vaardigheden die het bespelen van een pop vraagt.

Ik noem er een paar:

In welke van de uitspraken hierboven herken je jezelf?

  • Tot zo ver de vragen

    Door deze test in te vullen heb je een indruk van de obstakels die je tegen komt bij het werken met je pop. Ik kan je helpen die obstakels te overwinnen en kan je, op basis van je antwoorden, een gratis advies en tips geven. Hiervoor heb ik nog een paar gegevens van je nodig. Wil je dat, vul dan hieronder je gegevens in. Wil je dat niet, geen probleem. Sluit dan deze pagina af.