online cursus voor (jeugd)hulpverleners

Online Cursus

10 lessen

eigen tempo

geen interactie tijdens les

4 varianten

Meer info
Cursus via Zoom

Lessen via Zoom

4 x 1 uur les

vaste tijd in de week

interactieve lessen

2 varianten

Meer info

DIT ZEGGEN DEELNEMERS OVER MIJN ONLINE TRAINING:

Veel nieuwe ideeën

Ik heb met veel plezier de lessen gevolgd en heb weer nieuwe ideeën om verder te gaan. Het was een genot om in de filmpjes te zien hoe jij JaNee bespeelt.
Vooral het oefenen met de verschillende uitdrukkingen vond ik leuk. Ik was al enthousiast over het spelen met poppen in de klas en dat is alleen maar meer geworden. Dank je wel voor de leuke lessen!

Conny

Helen denkt mee

Fantastische cursus, en Helen denkt mee, en geeft veel handreikingen om zelf mee aan.de slag te gaan. Helemaal top!

Kirsten

Keep up the good work!

Allereerst mijn complimenten voor de lessen die je in elkaar hebt gezet. Het was zo’n genot om aan deel te nemen! Je weet wat je doet en dat is zo fijn om te mogen zien, ervaren en proberen in te gaan volgen. Keep the good work going!

Laura

Waardevol

Ik heb deze cursus als heel waardevol ervaren. Ik heb veel geleerd en omdat ik het in mijn eigen tempo kon doen, heeft het geen stress opgeleverd. Alleen maar hele mooie momenten. Ik heb Jozefien een paar weken geleden vol vertrouwen meegenomen naar het Luierfestival. Ik ben geen moment bang geweest dat ik het niet zou kunnen.

Marjolande

Zelfvertrouwen

Ik vind dat je fantastische en waardevolle tips geeft. Ik was ook erg blij met de do’s en don’ts. Logisch vaak, maar ik zou er niet snel bij stil staan. Al deze goede feed back zorgt voor zelfvertrouwen. Heel fijn!

Merel

Zoon kijkt ook mee!

Hoi Helen en JaNee,

Met veel plezier ben ik begonnen aan de lessen.
Zelfs mijn zoon van 10 kijkt geïnteresseerd mee!
Ik heb eergisteren voor het laatst een nieuwe les gedaan.
Gisteravond wilde ik met les 4 beginnen, maar mijn zoon was zo nieuwsgierig dat ik hem een deel van les 1 heb laten zien.

Marjolijn