Project omschrijving

In JaNee babbelt…… babbelt JaNee sinds 1 april 2013 over haar wereld en alles wat haar bezighoudt. JaNee’s blog werd al snel één van de leukste dingen die ik (nog steeds) doe.

In JaNee babbelt is JaNee aan het woord en neemt zij je in geschreven blogs of filmpjes mee haar belevingswereld in. JaNee zit vol vragen, is ondernemend, avontuurlijk, leergierig, assertief, helemaal zichzelf en altijd op zoek naar antwoorden op een door haarzelf geformuleerde vraag.

Wat haar blog voor mij (en voor haar volgers) zo leuk maakt is dat JaNee weinig concessies doet aan wie ze is en wat ze wil. Dingen lopen niet altijd zoals JaNee van te voren bedacht heeft maar ze heeft wel de vaardigheid om van elke situatie toch iets te maken waardoor er altijd weer iets ontstaat wat ook de moeite waard is om te ervaren.

Haar vragen, ontdekkingen en belevingswereld sluiten aan bij jonge kinderen, veelgebruikte thema’s c.q. ontwikkelingsgebieden en de maanden van het jaar waardoor de inhoud van haar blog gebruikt wordt door ouders, groepsleidsters en leerkrachten.