In de livestream training ga ik via een online beeldverbinding met een groep deelnemers aan de slag. De lessen zijn allemaal live, je ziet me in realtime en ik heb in realtime contact met de deelnemers in de groep. Ik kan dus ter plekke aanwijzingen geven en vragen beantwoorden.

Voor deze live cursussen werk ik met Zoom Meetings, een platform dat helemaal is ingericht op werken en lesgeven op afstand. Als deelnemer zie je niet alleen mij aan het werk zien, maar ook elkaar, je kunt op elkaar reageren, elkaar ondersteunen en hebt dus precies dezelfde leerervaring als tijdens een workshop. Er is voor deze online cursussen voor deze vorm gekozen omdat ik op deze manier gerichter kan begeleiden en makkelijker in kan springen op wat ik zie. Ben je benieuwd hoe dit er uit ziet of wil je weten of dit werkt op je pc/laptop? Stuur me even een mailtje dan stuur ik je een inloglink waarmee we via Zoom contact met elkaar maken.

Iedereen die aan deze cursus mee doet, heeft een zelfde beginsituatie als jij: iedereen wil leren en oefenen, niemand kan nog een briljante presentatie geven en dat wordt ook niet van je verwacht. We willen je vooral helpen je dagelijkse praktijk tegemoet te treden met zelfvertrouwen, omdat je weet wat je wilt en wat je kunt.

Het grote voordeel van deze online lessen is dat ze vanaf elke plek met een internetverbinding en een webcam te volgen zijn. Je hoeft er je huis dus niet eens voor uit en kunt je, bij wijze van spreken, elke week een uur lang opsluiten in de badkamer met je laptop en je pop om de les te volgen. Reistijd en reiskosten vallen weg bij deze lesvorm. Kun je er een keer niet bij zijn, komt er iets tussendoor of wil je de les nog een keer terugkijken? Ook dat kan want elke les wordt opgenomen en beschikbaar gesteld in de besloten leeromgeving waar je, bij aanvang van de cursus, toegang toe krijgt.

Er zijn 2 verschillende online cursussen die allebei uit 4 lessen bestaan.

Cursus Basistechniek

Hoe breng ik mijn pop geloofwaardig tot leven?

In deze cursus ga je in 4 lessen aan de slag met het tot leven roepen van je pop. Je leert hem bewegen, de handen gebruiken, hoe je de mond kunt synchroniseren, je geeft je pop een stem en een karakter en leert hoe je hem voor het eerst introduceert.

Meer info

Cursus Babbelend Vertellen

Hoe kom ik niet met mijn mond vol tanden te staan?

In deze cursus ga je in 4 lessen aan de slag met het voeren van gesprekken via jouw pop. Je leert kletsen over koetjes & kalfjes, hoe je aansluit bij de belevingswereld, hoe je kletst over de wereld om je heen en hoe het zit met praten over emoties.

Meer info