N.B. Voor september, oktober en november 2020 kunnen er nog workshops op locatie en masterclasses ingepland worden. Vanaf december 2020 ga ik me volledig richten op online training en coaching.

Workshop op locatie

3,5 uur

programma op maat

jij kiest de plek

jij kiest de deelnemers

Meer info

Masterclass

dagvullende activiteit

vaste programma onderdelen

ik kies de plek

toegankelijk voor individuele inschrijvingen

Meer info

DIT ZEGGEN DEELNEMERS OVER MIJN WORKSHOP:

Passie voor haar vak

Helen is iemand die écht met passie informatie over alle handpoppen kan geven en eerlijk advies geeft.
Haar workshops (allemaal gedaan) zijn zeer inspirerend en blijven dankzij aangeboden materiaal altijd hangen of na te gaan hoe het ook alweer was,
Wonderbaarlijke Spiegels is voor mij als therapeut geweldig!

Ineke

Verbetering van het spelen

Ik kreeg gisteren, de eerste schooldag, al meteen positieve reacties over verbetering met het spelen met Rex met de handreikingen vanuit de workshop. Hopelijk tot ziens!

Lieke

Veel goede tips

We leerden hoe we de pop kunnen bewegen, en hoe we de pop kunnen gebruiken. We kregen goede tips en handvaten. We mochten ook onze vragen stellen. Heel leuk om via Helen die dit gaf, te zien hoe je met de pop mee kunt gaan in de beleving van die persoon.

Sabrina

Geen andere workshop kon er aan tippen

Ik heb jaren geleden een workshop bij Helen gevolgd en vind het nog steeds de leukste workshop die ik ooit gevolgd heb, echt een aanrader!

Carla

Rode wangen

Wat was het een inspirerende en gezellige middag afgelopen zaterdag en hoe wonderbaarlijk toen ik in autospiegel bij het weg rijden mijn rode wangen zag. Dank je wel dat je jouw bevindingen over de handpop als pedagogisch hulpmiddel met mij wilde delen en de eerste aanzet hebt gegeven om deze te gebruiken. Ik moet nog heel veel leren maar dat komt zeker goed.

Zina

Hele leuke workshop

Een hele leuke workshop veel informatie ontvangen. Echt de moeite waard voor een ieder die met kinderen werkt om te volgen. Nu lekker de komende tijd oefenen met haar.

Meredith

Onwijs leuk

Bedankt voor de onwijs leuke workshop gister! Ik heb een goed beeld van hoe ik de handpop in de klas kan gaan inzetten en kan laten leven in de klas! Ik heb vandaag gelijk via Marktplaats een oude leren koffer gekocht voor Mo en zijn spulletjes.

Maaike

Toppertje!

Alle workshops zijn van harte aan te bevelen om optimaal met de poppen om te gaan.
Helen is een toppertje met hart voor haar zaak en al haar klanten!

Diane